Kill me with your ...microphone!

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τελείωσε και η πρώτη μου εμπειρία σε άγνωστο κοινό και μάλιστα κάτω των 25. Όχι ότι έχει κάτι αυτό το κοινό, αλλά εγώ ένιωσα ...μεγάλος! Ναι, ναι σας λέω...εγώ που είμαι παιδί...ένιωσα μεγάλος. Με όπλο την ηλικία και την φρεσκάδα...ακόμα και την αδιαφορία για οποιαδήποτε λογοκρισία...οι πιτσιρικάδες (stand up comedians και κοινό) τα σπάσαν με τα αστεία τους. Δεν μιλάω για ευστοχία ή για επιτυχία, μιλάω μόνο για δύναμη νιότης και σταρχιδισμού. Καλού σταρχιδισμού. Αυτού που μας χρειάζεται σαν κοινωνία. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ανεβάζουν το επίπεδο του χιούμορ στην Ελλάδα και που είναι η γενιά που βροντοφωνάζει πως υπάρχει Stand up comedy και στην Ελλάδα. Εξάλλου το έχουμε και στο πετσί μας. Αρκετοί πολιτικοί καθημερινά κάνουν stand up comedy δηλώσεις σε κανάλια από δω και από ΄κει. Υπάρχει υποδομή!!!


Το άλλο που πραγματικά διαπίστωσα μέσα από αυτή την διαδικασία, ήταν η πραγματική προσέγγιση ενός κωμικού προς το κοινό. Την δύναμη του αστείου. Την αποκορύφωσή του αλλά και την χυλόπιτα που τρως αν δεν το έχεις δουλέψει. Το είχα διαβάσει αλλά δεν το είχα νιώσει στο πετσί μου. Είναι σαν τις σπουδές. Όσο κι αν διαβάζεις για ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων... αν δεν ξεριζώσεις και κανένα λάθος καλώδιο...δεν θα γίνεις μάστορας. Και κάτι που θυμήθηκα τώρα...Αν δεν σε κλάσει μάστορας, δεν γίνεσαι τεχνίτης.
Και κλείνω λέγοντας ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα αρκετά παιδιά που κάνουν Stand up comedy στην Βόρεια Ελλάδα και πραγματικά τους εύχομαι ...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! 

Δείτε τους και εσείς...οπωσδήποτε:
Ανδρέας Πασπάτης, Νίκος Γουραμάνης, Giuseppe Vieri, Αχιλλέας Σερεμέτης, Κώστας Κουτάνης,
Έστερ Σερεμέτη, Θανάσης Cain Σαμαράς, Στέλιος Ανατολίτης, Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου,
Βασίλης Κατέρης, PanagiotisK Standup, Σωτήρης Ψαλτίδης, Νικόλαος Λουκάς, Alexander Harizanis,
Stefanos Stefzen, Ira Katsouda και άν ξέχασα κανέναν ζητώ συγνώμη...θα τον συμπληρώσω στο ΜΑΛΛΟΝ.

 (βρείτε τους youtube, facebook, λαϊκες, μπουζουξίδικα, ουζερί, δημόσιες τουαλέτες, έξω από φούρνους στις 5 το πρωί, μέσα σε κομμωτήρια...)